Recent topics Log in
Search Profile
Memberlist Usergroups
Log in to check your private messages
Register
coordinates-bug - I knew it, i'm not insane!


Post new topic   Reply to topic
SpaceTrace Forum Forum Index » bug reports to be fixed » coordinates-bug - I knew it, i'm not insane!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lilkrnboi1018
Admiral
Admiral


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 1182
Location: Pennsylvania, USA

 Post Posted: Fri May 26, 2006 12:20 am    Post subject: coordinates-bug - I knew it, i'm not insane!
Reply with quote

well, big bug, REAAALLYY annoying, it would've helped me get so many more points against other players, wen i type coords, sometimes wen i click the launch fleets button, for example if i want 400/406/40, and i wanted to change it to 500/505/53, wen i click launch, instead of staying 500/505/53, it goes crazy like 500/5/30
_________________
PWNAGE!

Gotta love the Magnum (RE 0-3)
Or the Eagle (RE 3)
Leader of DEFIANCE
The grounds are soaked... with your blood!
 Back to top »
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Noxus
Vice Admiral
Vice Admiral


Joined: 20 Apr 2006
Posts: 493
Location: Michigan, USA

 Post Posted: Fri May 26, 2006 8:38 pm    Post subject:
Reply with quote

i don't have an answer for ya.. maybe its just a freak accident or something...
_________________
-==Frag the Weak, Hurdle the Dead.==-
 Back to top »
View user's profile Send private message ICQ Number
lilkrnboi1018
Admiral
Admiral


Joined: 16 Apr 2005
Posts: 1182
Location: Pennsylvania, USA

 Post Posted: Fri May 26, 2006 10:09 pm    Post subject:
Reply with quote

i dun need an answer... i need the admin to fix it... u post bugs so the admins can fix it usually
_________________
PWNAGE!

Gotta love the Magnum (RE 0-3)
Or the Eagle (RE 3)
Leader of DEFIANCE
The grounds are soaked... with your blood!
 Back to top »
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
admin
Board Admin
Board Admin


Joined: 09 Jan 2002
Posts: 2934

 Post Posted: Sun May 28, 2006 5:45 pm    Post subject:

thx for the bugreport.

can you be more specific?
what exactly do you write.
and did you use copy and paste?
maybe you have some space copied in the first x-coordinate-box?
which browser are you using?
 Back to top »
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
SpaceTrace Forum Forum Index » bug reports to be fixed » coordinates-bug - I knew it, i'm not insane!
Post new topic   Reply to topic All times are GMT + 1 Hour


Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum




Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Impressum